Kur eshte Bajrami 2013?

kurban_bajram 2013

Kur eshte Bajrami 2013? Ne Shqipri Dhe Kosove shume pyesin se kur i bie dita e festes me te madhe per Muslimanet Kurban Bajrami,Bajrami Vogel. Filter Bajrami Festohet menjeher mbas mbarimit te muajit te Ramazanit, Qe Kete Vit ishte si  Ne Shqiperi Dhe Kosove ne date  8 Gusht. ndersa  Kurban Bajramit eshte dy muaj mbas Filter Bajramit dhe kete vite Kurban Bajrami eshte ne date  15 tetor. I Urojme Te Gjithe Besimtareve Musliman Gezuar  Kurban Bajramin.